VÁRJUK SZERETETTEL
Bútoráruházunk az évek során jelentős átalakításon és bővítésen ment keresztül, így jelenleg már két szinten, több mint 2500 négyzetméteren várjuk jelenlegi és leendő kedves vásárlóinkat!
TRADÍCIÓ
Cégünk több, mint 20 éve foglalkozik bútorok árusításával. Szakképzett kollégáink több éves értékesítési tapasztalattal állnak rendelkezésükre.
ÖLTÖZTESSE FEL LAKÁSÁT
Kínálatunkban szinte mindent megtalál, ami egy lakásban fellelhető, az ülőgarnitúráktól kezdve a sarokülőkön, a kanapékon, a franciaágyakon, a konyhabútorokon, az étkezőgarnitúrákon és a gyerekbútorokon át egészen a kiegészítőkig.
TÖBB SZÁZ TERMÉK
Folyamatosan bővülő kínálatunknak köszönhetően lényegében több száz általunk forgalmazott termék közül válogathat, melyeknek egy részét (egyedülálló raktárkészletünknek köszönhetően) akár azonnal az otthonába el is szállíthatja!.
MI ÖNÖKÉRT VAGYUNK
Fontosnak tartjuk, hogy bútorainkat elégedettséggel, kényelemmel, sokáig használja! Stabil beszállítói hátterünk lehetõvé teszi, hogy folyamatosan tartani tudjuk a tõlünk már megszokott jó minõséget és tartósságot !
Previous slide
Next slide

+36 (30) 412-5547

Szakképzett kollégáink több éves értékesítési tapasztalattal állnak rendelkezésükre...

KERESSEN MINKET BIZALOMMAL!

HÍVJON MINKET BIZALOMMAL!

Szakképzett kollégáink több éves értékesítési tapasztalattal állnak rendelkezésükre...

VAGY ÍRJON ÜZENETET!

VAGY LÁTOGASSON EL HOZZÁNK

SZEMÉLYESEN!

CÍMÜNK:

H-2370 Dabas, Szabadság u. 3

NYITVA TARTÁS:

Hétfő-Péntek: 8:00-17:30
Szombat: 8:00-12:00
Vasárnap: zárva tartunk